Články
Úvod Články Proč je důležité používat pleťové masky?

Proč je důležité používat pleťové masky?

Proč je důležité používat pleťové masky?

Představte si: každý den běháte sem a tam, z práce domů, nakupujete, možná odvážíte a vyzvedáváte děti ze školky, spěcháte za svými povinnostmi... Po takovém plodném dni vaše tělo splnilo všechny úkoly, všude vás dopravilo a konečně je čas si odpočinout a dát si sprchu, malou masáž a relaxovat. Páni, jak je to příjemné a dobré. Stejné je to i s vaší pokožkou obličeje! Po dlouhém, náročném dni, během kterého byla vaše pleť vystavena různým nástrahám okolního světa, slunci a poté, jak je příjemné si odpočinout, relaxovat a použít... pleťovou masku! Myslím, že po této diskusi bychom mohli tento článek ukončit, protože význam masky je už jasný, že? Ale ne... budeme vás i nadále ujišťovat, že si po ní budete moci doma dopřát malé lázně.

Jaké jsou výhody pleťových masek?

Jednou z hlavních výhod kosmetických masek na obličej je jejich schopnost poskytnout pleti intenzivní hydrataci. V závislosti na účinné látce pronikají hluboko do pokožky. Které to jsou? Kyselina hyaluronová, glycerin a přírodní výtažky - vše, co vaše pleť potřebuje jako vzduch. Chcete pevnější a pružnější pleť s menším počtem vrásek? Nevynechejte tento bod.

Existuje mnoho masek, které se zaměřují na různé problémy pleti. Jako v případě EnteFace, která je vhodná pro pleť se sklonem k akné. Pokud je jedním z problémů akné, mdlá pleť, hyperpigmentace nebo stárnutí pleti, rozhodně vám vhodná maska nechybí. V takových případech se v závislosti na problému poohlédněte po těch, které obsahují živočišné uhlí, vitamin C nebo retinol.

Jak jsme již zmínili výše, znečišťující látky a nečistoty z okolního prostředí mohou mít negativní vliv na pleť, což může vést k ucpávání pór a unavené a matné pleti. V takových případech je nezbytné vyplavit nečistoty, přebytečný kožní maz a odumřelé kožní buňky a dopřát naší pleti hloubkové čištění. P.S. V tomto případě jste na správné stránce, která nabízí také vynikající masku pro tento účel.

Domácí lázně? Rozhodně! Dvacet minut klidu, pohody a relaxace. Možná vás to hned nenapadne, ale i domácí kosmetické ošetření v podobě masky vám může poskytnout relaxační rituál. Uklidňující vůně masek a jejich jemná, chladivá textura jsou někdy přesně to, co večer po náročném dni potřebujeme.

Věděli jste, že použití pleťové masky před aplikací dalších produktů péče o pleť může zvýšit jejich účinnost? Vytváří na povrchu pokožky bariéru, která zabraňuje odpařování účinných látek a usnadňuje jejich vstřebávání do pokožky. Navíc vyčištěním pleti maskou uvolníte cestu všem ostatním produktům.

A co je nejlepší, udržet si zdravou a krásnou pleť, a hlavně vidět výsledky rozhodně stojí za to! Představte si, že pro výše zmíněné věci nemusíte nic dělat - masky udělají vše za vás, zatímco vy si můžete vychutnat sklenku vína... nebo džusu!

GoPay Verified by VISA VISA Electron Maestro MasterCard MasterCard Electronic MasterCard SecureCode