Články
Úvod Články Maska EnteFace VS ostatní pleťové masky

Maska EnteFace VS ostatní pleťové masky

Maska EnteFace VS ostatní pleťové masky

Jelikož tušíme, že mnozí z vás stále ještě nemají zkušenost s pleťovou maskou EnteFace, rozhodli jsme, že nebude od věci přiblížit vám její vlastnosti a popsat, čím se vlastně liší od podobných kosmetických produktů na trhu. A kdo vám může lépe popsat masku EnteFace než ti, kteří ji již použili! Níže jsme pro vás proto sepsali z recenzí a poznámek zákazníků souhrnný seznam.

Maska EnteFace slovy zákazníků:

Maska má jemnou konzistenci a na obličeji není téměř cítit.

Díky tomu, že balení obsahuje pumpičku, se maska nanáší velmi jednoduše v jakýchkoliv podmínkách. Nemusíte se tak bát, že se celá/celý ušpiníte během procesu aplikace masky na obličej. EnteFace můžete mít klidně třeba v šuplíku v práci a tak příště, až budete muset zůstat do noci v kanceláři, budete mít prostor na to, dopřát si trochu relaxace.

Při kontaktu s pletí se maska na obličeji jemně „zafixuje“ – neteče. Nemusíte tak vyčkávat 15-20 minut v horizontální poloze. Na druhou stranu pokožku ani nepříjemně nestahuje, jak tomu bývá např. v případě jílových čisticích masek.

Maska má velmi lehkou gelovou strukturu, ale jsou v ní viditelné i jemné částečky, které působí jako peeling.

Po 15-20 minutách působení masky se dostaví nejen pocit sametové, vyživené a hydratované, ale zároveň i očištěné pokožky.

Máte osobní zkušenost s pleťovou maskou EnteFace? Pokud jste masku ještě nevyzkoušeli, prostudujte náš web www.enteface.cz a dozvíte se o ní spoustu dalších informací. 

 

GoPay Verified by VISA VISA Electron Maestro MasterCard MasterCard Electronic MasterCard SecureCode