Články
Úvod Články Jemná detoxikace pleti po Vánočních svátcích

Jemná detoxikace pleti po Vánočních svátcích

Jemná detoxikace pleti po Vánočních svátcích

Vánoční období je časem radosti, oslav a možná i nadbytku. Po dlouhých vánočních svátcích a novém roce je vhodná doba na hýčkání a revitalizaci pleti obličeje. Dopřejme své pleti v novém roce nový začátek - od boje s povánočními otoky až po boj se suchostí. Jak se říká: "Nový rok, nové já!"

Boj proti otokům po svátcích:

Kdo by odolal lákavým svátečním salátům, pochoutkám a šampaňskému? Bohužel po vánočním nočním přejídání (u nás určitě), spoustě cukru a zvýšeném množství alkoholu je ráno opuchlý a oteklý obličej samozřejmostí. Tady je návod, jak s tím bojovat:

  1. Hydratace je klíčová: Začněte den douškem vody s okurkou nebo citronem. Hydratace pomáhá odplavovat toxiny a snižuje zadržování tekutin v těle, což podporuje pevnější vzhled.
  2. Chlazení a zklidnění: Přiložte si na obličej chladivý obklad nebo použijte chladivý nefritový váleček, který stáhne cévy a sníží otoky. Tato zklidňující technika je jako mini lázeňský den pro vaši pleť.
  3. Posílení spánku: Ujistěte se, že máte dostatek regeneračního spánku. Dejte si pod hlavu další polštář, abyste snížili hromadění tekutin kolem očí a obličeje. Ujistěte se, že máte dostatek spánku, aby se vaše tělo mohlo zotavit z dovolené.
  4. Detoxikační maska proti otokům: EnteFace snižuje otoky a možná je to právě to, co v těchto dnech potřebujete.

Rozlučte se se suchou pokožkou:

Zimní vzduch v kombinaci s vytápěním interiérů může způsobit, že se naše pokožka cítí příliš vysušená a potřebuje hydrataci. Dopřejte své pleti potřebnou hydrataci:

  1. Hydratační masky: Vyberte si masky s přísadami, jako je kyselina hyaluronová, aloe vera nebo med, které pleti dodají vlhkost a oživí ji.
  2. Investujte do kvalitního hydratačního krému: Zvolte si bohatý hydratační krém, abyste bojovali proti suché pleti. Zvažte zařazení obličejového oleje do své rutiny pro extra výživu.
  3. Jemný peeling: Jemně odstraňte odumřelé kožní buňky, abyste získali svěží a zářivý vzhled obličeje. Dávejte pozor, abyste to s peelingem nepřehnali, protože by mohl zhoršit stav suché pleti.

Hýčkejte svou pleť:

  1. DIY masáž obličeje: Zařaďte do své péče o pleť lehkou masáž obličeje: Stimulujte průtok krve a dodejte své pleti zdravý lesk. Krouživými pohyby směrem nahoru uvolníte a omladíte pleť.
  2. Kouzlo zeleného čaje: Uvařte si šálek zeleného čaje bohatého na antioxidanty a nechte ho vychladnout. Používejte ho jako tonikum nebo sprej během dne pro zklidnění a oživení unavené pleti.
  3. Vyberte si ty správné produkty: Vybírejte produkty péče o pleť s přírodními složkami a vyhýbejte se výrobkům s drsnými chemikáliemi. Hledejte produkty, které vyhovují specifickým potřebám vaší pleti, ať už jde o hydrataci, boj proti stárnutí nebo rozjasnění.

Až se rozloučíme s vánočními svátky a přivítáme nový rok, ujistěme se, že naší pleti věnujeme pozornost, kterou si zaslouží. Osvojte si jemnou detoxikační kúru, která odstraní otoky, suchost a další problémy pleti po svátcích. S trochou hýčkání, hydratace a správné péče o pleť vstoupíte do nového roku se zářivou a svěží pletí. 

Přejeme vám krásný nový rok! Ať vám rok 2024 přinese záři, která odráží vaši vnitřní krásu, a vy se vydáte na cestu péče o sebe a lásky k sobě. 🌟 Napíjeme se (vody!) na krásnou a zářivou pleť! 

GoPay Verified by VISA VISA Electron Maestro MasterCard MasterCard Electronic MasterCard SecureCode